Vem städar inte? 

Posted by in Uncategorized

 

 Till skillnad från Lisa – som har lite jävla klass och stil – så läser jag hyfsat regelbundet Aftonbladet. Ganska ofta när jag scrollar genom förstasidan känns det som att jag läser En Ding Ding Värld eller någon slags lat pastisch på en kvällstidning, men jag är som en hund som hittat en stor hög med hästbajs – jag vet någonstans inom mig att det är skit, men jag kan inte förmå mig själv att sluta slafsa i mig. Clickbait! Dåligt underbyggda bantingstips! En och annan faktisk nyhet! Men också detta:

 
Ja, varför har inte Oldsberg städat på 15 år?

Har han kanske ont i ryggen och knäna och därför svårt att böja sig ner så att han kommer åt med dammsugaren under soffan? Är han kanske så svårt dammallergisk att han riskerar att dö av en anafylaktisk chock vid närkontakt med en dammråtta? Har han uppfunnit en städmaskin i bästa Wallace and Gromit-anda som gör städning helt överflödig?

  Så klart inte. Den anledning som Oldsberg själv anger i artikeln är att han inte gärna prioriterar att dammsuga.

Personligen skulle jag tycka att det var ungefär lika genant att bli påkommen med att inte ha städat på femton år som att typ bajsa på mig i direktsänd TV på bästa sändningstid, men så är jag ju också kvinna och det är väl den springande punkten i detta – Ingvar har RÅD att kokettera med att han inte kan ta hand om sig själv, och det har inte jag.

Men kanske har han inte bara råd med att i rikstäckande media meddela att han är en hjälplös mansbebis, kanske har han till och med någonting att tjäna på detta?

   
Kanske har Ingvar till och med ALLT att vinna på detta erkännande? Mäns respekt och kvinnors omsorg!

  

Ja, fy fan. Allt är som vanligt även 2017, det vill säga åt helvete. Men inte ska vi deppa ihop för det! Vi tävlar lite istället – vilka tre kända singelmän är det som har författat dessa kontaktannonser? 

  

Vinnaren vinner inte 70 timmars städhjälp.