Top femtöntigaste grejerna att göra på nätet

Posted by in Uncategorized

  1. Diskutera/argumentera för sakens skull. Typ snubbar som  håller på och är jobbiga och ursäktar sitt konstiga och knäppa beteende med att de ”tränar” på att ”argumentera”. Darling, du kommer alltid göra bort dig i diskussion. Att tjafsa om trams är lika intellektuellt som att tjata om att månen är gjord av kukost. Om du tror att du lär dig nåt av att skriva ”lol” eller ”detta är ju patetiskt” eller tramsa runt med onödigt formellt språk är det ju jävligt illa och framförallt är det irriterande för alla som faktiskt har något att säga. (Inte jag, såklart. Jag orkar fan inte ens diskutera vädret längre, never mind nåt litet ord eller nån menings egentliga underliggande mening, och vem som har rätt eller fel i sak/detalj.)
  2. Komma med Harry Potter-referenser. Jag. Är. Så. Trött. På. Harry. Potter. Jag är så trött på vuxna människor som tydligen aldrig konsumerar underhållning lämplig endast för vuxna. Jag klandrar Shrek-Potter-grejen där vuxna fick en ursäkt att slippa tänka efter och få riktig underhållning eftersom de kunde skratta åt barnens skämt och därför inte hade någon anledning att söka sig något matnyttigare. Resultatet är nån slags MPDG-esque Peter Pan-syndromet-värld med emojis, katter och plast överallt. Ni förstör ju allt det roliga i skiten och i slutändan slutar allt med Fröken Friman med estetik och moral som en julkalender fast bisarrt nog för en vuxen publik.
  3. Använda onödigt formellt språk i mansplaining. Detta ser jag överallt. Snälla män, ingen tror att ni är smartare pga detta. Orkar inte ens skriva mer.
  4. Folk som försvarar kändisar/kungafamiljen/världshärskare från lustig raljans. Det är verkligen inte nödvändigt. Att håna de som har det bättre än en själv är typ det enda bra man har i livet, och vi göder dem alla så det är fan det minsta man kan bjuda på.
  5. Ordet är fritt! Läsare, kom med dina bästa sämsta grejer från nätet. Förslag är: Pepp, kroppspepp, uppeppande dans osv. Undanbedes gör: inspirerande citat, bebisbilder, vita fräscha rum, välstädade hem, mat, pga klag om detta är så passé.