11 februari

Posted by in Uncategorized

Ingen bloggar längre. Det här är inte ens en överdrift. Ingen i hela världen bloggar längre. Det är så passé. Jag skriver det här i min hjärna på papper gjort av hjärnbalk. Som sist på bollen jag är har jag börjat hänga på insta istället. Det är som bloggar fast med nudes och fler kommentarer. Bra ibland och dåligt ibland beroende på vem som delar med sig av sin kropp och sina åsikter, som vanligt här i livet.

Jaha, vad har hänt då? Jag oroar mig för min hälsa. Jag blöder lätt ur fingrarna och det blöder jättelänge, typ minst en 30 – 40 minuter? Sen blir händerna alldeles blåa och kalla och det enda som värmer mig är att bada. Ibland behöver jag stoppa in fingrarna under brösten för att värma dem. Det är skönt att kunna få nytta av dem nu när jag är gift och mitt barn vuxit upp och ingen vill dra i dem längre.

I vilket fall! Lördag eftermiddag och jag vill bjuda in till något roligt. Vi funderar på att köra igång ett nytt spännande projekt med glädjeflickorna. Isf kräver jag att introlåten är Piano Man eller något med Toto.